‘Evlenmek ve anne olmak istiyorum’
Rapçi Murda ile çıkan aşk haberlerinin doğru olmadığını belirten Melisa Döngel, “Evlenmek ve anne olmak istiyorum” dedi.
MESUT YILMAZ - Melisa Döngel, anne olmak istediğini söyledi. 27 yaşında olduğunu söyleyen oyuncu, artık hayatında daha kalıcı bir ilişki istediğini belirtti. Döngel, “Boş bir aşk istemiyorum; ‘Haydi beraber olduk, vakit geçirdik’ gibi değil. Artık evliliği de çok istiyorum. Kas veya benzeri şeylerden ziyade maneviyat, kadına verilen değer, saygı ve sevgi çok daha önemli. Adam gibi biri çıksın, ben de onu adam gibi seveyim, o da beni adam gibi sevsin. Anne olmak istiyorum” dedi.
Rapçi Murda ile hakkında çıkan aşk iddialarına da açıklık getiren oyuncu, aralarında romantik bir ilişki olmadığını açıkladı.




