Rize'de palamudun tanesi 100 liradan satılıyor
Rize'de palamudun tanesi 100 liradan alıcı bulurken, balıkçılar sezonun ilerleyen döneminde hamsi bolluğu yaşanmasını bekliyor. | Anadolu Ajansı
Bekir Ilıcak Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ayşe Ilıcak İlkokulu Temel Atma Töreni
Kent merkezindeki balıkçı tezgahlarında palamudun tanesi 100 liradan satılırken, istavrit ve mezgitin kilogramı 200, barbunun 150, çupranın 500, sarganın 300, hamsinin ise 150 ila 200 lira arasında değişiyor.
Balıkçı Gökhan Uzman, AA muhabirine, bu sezon palamudun bol olduğunu ve vatandaşların palamuda doyduğunu söyledi.
Geçen yıl palamut avının beklentilerin altında kaldığını hatırlatan Uzman, bu sezon fiyatların 50 liraya kadar gerilediğini, vatandaşların kasa kasa palamut alarak kışlık stok yaptığını belirtti.





