3 Kasım 2026, Salı
☁️ 19°
DOLAR 49,9726 EURO 55,9960 STERLİN 67,1579
SON DAKİKA
14:30 Özgür Özel'den Emir Sarıgül'ün 600 bin dolar iddiasına yanıt 14:30 Trakya'da sağanak etkisini sürdürüyor 14:27 Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi, 534 hastaya organ nakli için umut oldu 14:27 ABD'de eyaletlerin oy yetkisine müdahale eden Trump'a yargıdan fren 14:22 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yıllıklandırılmış ihracatımız Cumhuriyet tarihimizin en yüksek seviyesine yükseldi 14:13 ABD'de ara seçimlerde oy verme işlemi başladı 14:11 Bakan Işıkhan: Emekli maaşlarında ilave iyileştirmeleri içeren çalışma yapıyoruz 14:11 Otomotiv ihracatı aylık bazda ilk kez 4 milyar dolar eşiğini aştı 14:07 Türk öğrenci Einstein Olimpiyatları'nda matematikte dünya birincisi oldu 14:05 3 aylar başlangıç tarihi 2026. 3 aylar ne zaman, hangi ayda başlıyor?
Gündem

Belçika Federal Savcılığı, süpermarketlere yönelik saldırılarla ilgili soruşturma başlattı

Belçika Federal Savcılığı, ülkedeki süpermarket ve mağazaların soğutma sistemlerini hedef alan siber saldırıya ilişkin soruşturma başlattı. | Anadolu Ajansı

Yayınlanma: Kaynak: Anadolu Ajansı
Belçika Federal Savcılığı, süpermarketlere yönelik saldırılarla ilgili soruşturma başlattı
Görsel: Anadolu Ajansı
REKLAM ALANI728x90

Belçika Federal Savcılığı, soruşturmanın başladığını, AA muhabirine teyit etti.

REKLAM ALANI336x280

Belçika'da farklı süpermarket zincirlerinin soğutucu ve dondurucu ünitelerinde sıcaklıkların aniden yükseltilmesine neden olan bir saldırı gerçekleştiği duyurulmuştu.

Daha sonra benzer saldırıların Lüksemburg, İsveç, Estonya, İrlanda, Hollanda ve Finlandiya'da gerçekleştiği bildirilmişti.

AB Komisyonu sözcülerinden Thomas Regnier, "Bu olaylar, siber saldırıların hizmetleri aksatabileceğini, işletmeleri etkileyebileceğini ve vatandaşların günlük yaşamlarını doğrudan sekteye uğratabileceğini gösteriyor." değerlendirmesinde bulunmuştu.

REKLAM ALANI728x90
REKLAM ALANI320x50