Son dakika: Antalya'da şiddetli sağanak esareti! Sel suları molozları yollara taşıdı! - Güncel Haberler
Son dakika haberi: Antalya'da şiddetli sağanak sele neden oldu. Kentin Demre ilçesinde sel sularının getirdiği molozlarla dolan yollarda ulaşımda aksamalar meydana geldi
Antalya'nın Demre ilçesinde kuvvetli sağanak, sel ve su baskınlarına neden oldu. Yolların su ve selin getirdiği molozlarla dolduğu ilçede, yerleşim yerleri ve tarım alanlarında da hasar oluştu.
DHA'nın haberine göre Antalya genelinde dün akşam saatlerinden itibaren sağanak etkisini gösterdi.
Özellikle Demre ilçesinde kuvvetini artıran yağış nedeniyle Çevreli, Üçağız ve Yavu mahallelerinde sel ve su baskınları yaşandı.
Yollarda su birikintilerinin oluştuğu yağış nedeniyle bazı ara sokaklar da suyla doldu. Ev ve iş yerlerinin yanı sıra tarım alanları da baskınlardan olumsuz etkilendi.





