30 Ekim 2026, Cuma
☁️ 14°
DOLAR 49,8644 EURO 55,8153 STERLİN 67,0171
SON DAKİKA
23:02 İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar 1 Kasım'da trafiğe kapatılacak 22:58 Polonya'da yargı krizi: Cumhurbaşkanı uçağını havadayken geri döndürdü 22:57 BM Güvenlik Konseyi, Guterres'in yerine önerilecek aday için 7. kez ön oylama yaptı 22:53 İran’dan Avrupa ülkelerine “Savaşın bir bedeli var, şimdi bedel ödeme sırası sizde” mesajı 22:16 Ordu'da yağış sonucu ırmakta mahsur kalan kişi kurtarıldı 22:15 Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 4-0 mağlup etti 22:08 İletişim Başkanlığından Türk Devletleri Teşkilatı 13. Zirvesi'ne özel görsel iletişim çalışması 21:53 Süper Lig’de oyuncu değiştirme hakkı kaç? Bir takım maçta en fazla kaç oyuncu değiştirebilir? 21:49 Türkiye'den Bosna Hersek'teki helikopter kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı 21:44 Son dakika... MİT Başkanı Kalın duyurdu: Alarm sistemi kurduk!
Yaşam

Kapadokya'da peribacası yıkıldı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde peribacası yıkıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiği öğrenildi.

Yayınlanma: Kaynak: TRT Haber
Kapadokya'da peribacası yıkıldı
Görsel: TRT Haber
REKLAM ALANI728x90

Kapadokya Göreme Açık Hava Müzesi'nin girişindeki bir peribacası çöktü.

REKLAM ALANI336x280

Olayda yaralılar olduğu öğrenilirken ekiplerin müdahalesi sürüyor.

2024 yılında Kapadokya'da kar yağışının ardından gevşeme yaşanan tüf kayadan oluşan bir peribacası gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çökmüştü.

2025 yılında ise bölgedeki bir peribacasında kısmen çökme meydana gelmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgeye şerit çekerek önlem almıştı.

REKLAM ALANI728x90
REKLAM ALANI320x50