Trump'tan kritik İran çıkışı: Yakında bir şeyler olacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran'la müzakere etmediklerini belirterek ''Yakında bir şeyler olacak'' dedi ve okyanusların ismini değiştirme şakası yaptı.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, South Carolina'da katıldığı seçim mitinginin ardından İran ile ilişkilere dair çarpıcı mesajlar verdi. Tahran yönetimiyle müzakere masasında olmadıklarını vurgulayan lider, yakın zamanda bölgede beklenmedik gelişmeler yaşanabileceği konusunda uluslararası kamuoyunu uyardı.
ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım Kongre ara seçimleri öncesinde partisinin South Carolina'daki mitinginde destekçileriyle bir araya geldi. Eyaletten ayrılmadan hemen önce havalimanında basın mensuplarının karşısına geçen lider, Washington ile Tahran arasındaki diplomatik tıkanıklığa ilişkin net ifadeler kullandı.





